Nr 2: Renata Gravendijk

Renata GravendijkIk ben Renata Gravendijk, getrouwd en een trotse moeder van 1 zoon.
In het dagelijkse leven ben ik webdesigner.

Waarom ik de politiek in ben gegaan? Sinds ik in Hoorn woon (sinds 1995) ben ik zielsveel van deze stad gaan houden. Voor mij was dit gewoon een logische stap om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het wel en wee van Hoorn, Blokker en Zwaag.

Mijn doel? Iedereen moet fijn en veilig kunnen wonen waar dan ook in de gemeente Hoorn. Bedrijven moeten zich gesteund voelen door de gemeente. De gemeente moet oplossend meedenken met onze ondernemers en open staan voor goede ideeën! Verder schort het hier en daar veel aan de promotie van Hoorn. Daar is nog heel wat in te verbeteren. Wonen, werken, toerisme, evenementen...genoeg te doen in Hoorn en allemaal goed zolang het een niet ten koste gaat van het ander. "Balans" is het sleutelwoord. Verder heb ik een grote passie voor monumentale schepen en ben ik ook regelmatig te vinden bij Stichting Varend Erfgoed.

Raadsleden hebben een controlerende functie. Deze functie neem ik heel serieus. Ik houd graag de vinger aan de pols bij het college en ben regelmatig kritisch, maar dat wel op een constructieve manier zodat er uiteindelijk een positief resultaat uit komt ten gunste van ons allemaal.

Waarom Hoorns Belang? Hoorns Belang is een lokale politieke partij en komt echt op voor haar inwoners, bedrijven en instellingen. Zij zijn niet gebonden aan landelijke afspraken zoals landelijke politieke partijen dat hebben. Ik kan me helemaal vinden in de uitgangspunten van Hoorns Belang waar lange termijn visie en logisch nadenken vanzelfsprekend zijn. Verder bestaat deze partij uit een fijn team bestaande uit zeer betrokken mensen en heeft iedereen een stem, of je nu raadslid of fractie ondersteuner bent. Een echt hecht team waar ik deel van uit mag maken en waar ik super trots op ben!

Ik hoop dat we mogen rekenen op uw stem!

logo hoornsbelang small