Koningsdag of WIM series op de Roode Steen?

sportevenement of koningsdag op Roode Steen HoornHoorns Belang is blij dat de WIM series (Women's International Match Racing Series, een professionele zeilwedstrijd voor dames) naar Hoorns komt! Echter blijkt nu dat de datum van dit evenement gelijk valt met Koningsdag en dat de Roode Steen betrokken wordt in dit zeil evenement. De Roode Steen is van oudsher DE plek waar Koningsdag uitbundig gevierd wordt.

Hoorns Belang is bang dat deze 2 evenementen in conflict komen met elkaar en heeft daarom vragen gesteld aan het college: Klik hier

Kies voor Hoorn, stem Hoorns Belang

Hoorns Belang is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. In de raadsperiode 2014-2018 heeft Hoorns Belang 2 raadszetels in de gemeenteraad.
Zonder vastgeroeste partijdogma’s en zonder vooringenomen standpunten kijken wij steeds weer naar wat het beste is voor de stad en haar bewoners. Hoorns Belang bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen, die met beide benen in het Hoornse sociale leven staan en weten waar het in onze gemeente om draait.

Onze uitgangspunten:

Wij baseren ons  op een aantal duidelijke en tijdloze uitgangspunten. Bij alles wat wij vinden, bij elk onderwerp, zijn deze uitgangspunten leidend. Klik hier voor onze uitgangspunten.

logo hoornsbelang small