Jet Kok Kool, lijstduwer Hoorns Belang en dwarsligger

Jet Kok Kool lijstduwerVandaag verscheen er een krantenartikel in het Noordhollands Dagblad over onze lijstduwer (plaats 20) Jet Kok Kool. Jet stond aan de wieg van onze politieke partij samen met Harry de Vries die ook op onze kandidatenlijst staat en Peter van der Hall die helaas niet meer onder ons is.

Een prachtig interview met de 88-jarige Jet Kok-Kool, een heel bijzondere vrouw die nog midden in het leven staat. Zo is ze als inwoner van de Kersenboogerd, sinds ze daar ruim 30 jaar geleden kwam wonen, altijd actief geweest om voor de wijk en haar bewoners op te komen.

Jet vind het leuk op onze kandidatenlijst te staan. Op de vraag of zij het raadswerk nog wel aan zou kunnen antwoordde ze: "kunnen zeker, willen, dat is wat anders." Maar ze zal het zeker overwegen! Zij zou een enorme aanwinst zijn voor de gemeenteraad.

Klik hier voor het artikel van het NHD

Foto: Noordhollands Dagblad.

NHD 27012018 Jet Kok Kool

Kies voor het beste voor Hoorn, stem ÉénHoorn, Renata Gravendijk #8

Folder renata website HBÉénHoorn is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. Deze partij is een fusie partij van 3 partijen: HOP, VOCH en recentelijk hebben wij, Hoorns Belang, ons er ook bij aangesloten. ÉénHoorn heeft 4 raadszetels in de gemeenteraad van 2018-2022.
Door het samengaan van deze partijen hebben we geprobeerd wat te doen aan de versnippering in de Hoornse politiek. Vanuit deze verbindende kracht wil Renata Gravendijk, voormalig raads-en commissielid van Hoorns Belang, zich graag namens u inzetten voor een beter Hoorn.  Laat het geluid van Hoorns Belang voortleven bij ÉénHoorn en stem 14, 15 of 16 maart op Renata Gravendijk. Zij is nummer 8 op de lijst van ÉénHoorn.
Dank u wel!

logo 1Hoorn gemeenteraadsverkiezingen