Jet Kok Kool, lijstduwer Hoorns Belang en dwarsligger

Jet Kok Kool lijstduwerVandaag verscheen er een krantenartikel in het Noordhollands Dagblad over onze lijstduwer (plaats 20) Jet Kok Kool. Jet stond aan de wieg van onze politieke partij samen met Harry de Vries die ook op onze kandidatenlijst staat en Peter van der Hall die helaas niet meer onder ons is.

Een prachtig interview met de 88-jarige Jet Kok-Kool, een heel bijzondere vrouw die nog midden in het leven staat. Zo is ze als inwoner van de Kersenboogerd, sinds ze daar ruim 30 jaar geleden kwam wonen, altijd actief geweest om voor de wijk en haar bewoners op te komen.

Jet vind het leuk op onze kandidatenlijst te staan. Op de vraag of zij het raadswerk nog wel aan zou kunnen antwoordde ze: "kunnen zeker, willen, dat is wat anders." Maar ze zal het zeker overwegen! Zij zou een enorme aanwinst zijn voor de gemeenteraad.

Klik hier voor het artikel van het NHD

Foto: Noordhollands Dagblad.

NHD 27012018 Jet Kok Kool

Kies voor Hoorn, stem Hoorns Belang

Hoorns Belang is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. In de raadsperiode 2014-2018 heeft Hoorns Belang 2 raadszetels in de gemeenteraad.
Zonder vastgeroeste partijdogma’s en zonder vooringenomen standpunten kijken wij steeds weer naar wat het beste is voor de stad en haar bewoners. Hoorns Belang bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen, die met beide benen in het Hoornse sociale leven staan en weten waar het in onze gemeente om draait.

Onze uitgangspunten:

Wij baseren ons  op een aantal duidelijke en tijdloze uitgangspunten. Bij alles wat wij vinden, bij elk onderwerp, zijn deze uitgangspunten leidend. Klik hier voor onze uitgangspunten.

logo hoornsbelang small