Hoorns Belang zoekt jou!

Verkiezingen2018 wij zoeken jouHet gaat goed met Hoorns Belang! In de politiek en in de pers wordt Hoorns Belang meer en meer gezien als een sterkte politieke partij. Hoorns Belang weet wat er leeft in de Hoornse samenleving en voelt zich zeer betrokken bij onze burgers en bedrijven. Deze betrokkenheid is de motor van onze inzet, onze inzet voor  jou!

Gemeenteraadsverkiezingen Hoorn 2018

Volgend jaar zijn er weer verkiezingen. Alles wijst er op dat Hoorns Belang een forse groei zal doormaken. In de huidige raadsperiode was  Hoorns Belang een strijdlustige en stabiele politieke partij en heeft veel van haar doelen op eigen kracht bereikt.

Om de groei aan te kunnen en dezelfde inzet, kwaliteit en betrokkenheid ook na de komende verkiezingen waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar:

nieuw talent

voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Het gaat om heel veel talenten:

Kandidaat gemeenteraadsleden
Kandidaat bestuursleden
Fractieondersteuners/commissieleden
Vrijwilligers bij acties en bij de verkiezingscampagne
Ondersteuning van het bestuur

 Wil jij meedoen? Bel of mail dan, als je aan de volgende twee eisen voldoet:

Leeftijd maakt niet uit, wij zoeken juist diversiteit, zolang je echt en oprecht betrokken bent bij ons mooie Hoorn en je je daarvoor wilt inzetten. Daarnaast is het natuurlijk noodzakelijk dat je onze uitgangspunten onderschrijft. Klik hier om je in onze uitgangspunten te verdiepen.

Tel: Alex van der Kleij: 06 51 44 76 55

Email: info@hoornsbelang.nl

logo hoornsbelang small