Toeristenbelasting wordt doorberekend... welke toeristenbelasting?

toeristenbelasting hoornIn veel plaatsen wordt door de gemeente toeristenbelasting geheven welke door o.a. hotels weer doorberekend wordt aan hun klanten. Dat is geheel gebruikelijk en daar kijkt niemand van op. Zo gebeurt dat ook in Hoorn, maar er is wel een probleem:

de gemeente Hoorn heft geen toeristenbelasting!

Wij zijn door toevalligheid erachter gekomen dat minimaal 1 hotel toeristenbelasting doorberekent aan haar klanten. Hier zijn wij uiterst verbaasd over en vragen ons af of er nog meer hotels zijn die toeristenbelasting doorberekenen. Daarnaast worden potentiele bezoekers van onze stad op het verkeerde been gezet en kan dit onze stad schaden. Het is immers onduidelijk wat het Hoorns beleid is. Voor ons genoeg redenen hier artikel 36 vragen over te stellen aan het college: klik hier

Kies voor het beste voor Hoorn, stem ÉénHoorn, Renata Gravendijk #8

Folder renata website HBÉénHoorn is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. Deze partij is een fusie partij van 3 partijen: HOP, VOCH en recentelijk hebben wij, Hoorns Belang, ons er ook bij aangesloten. ÉénHoorn heeft 4 raadszetels in de gemeenteraad van 2018-2022.
Door het samengaan van deze partijen hebben we geprobeerd wat te doen aan de versnippering in de Hoornse politiek. Vanuit deze verbindende kracht wil Renata Gravendijk, voormalig raads-en commissielid van Hoorns Belang, zich graag namens u inzetten voor een beter Hoorn.  Laat het geluid van Hoorns Belang voortleven bij ÉénHoorn en stem 14, 15 of 16 maart op Renata Gravendijk. Zij is nummer 8 op de lijst van ÉénHoorn.
Dank u wel!

logo 1Hoorn gemeenteraadsverkiezingen