Hoorns Belang sluit zich aan bij EénHoorn

Renata GravendijkHoorns Belang sluit zich aan bij EénHoorn. EénHoorn is al een fusiepartij van HOP en VOCH en het was niet meer dan logisch dat Hoorns Belang zich ook bij hen aansloot. Samenwerken is veel beter voor onze stad en voor haar inwoners. Door deze samenwerking hopen wij versnippering in de gemeenteraad tegen te gaan waardoor het voor de Hoornse kiezer inzichtelijker wordt.

Het bestuur van Hoorns Belang hoopt van harte dat u Renata Gravendijk, voormalig raads- en commissielid, wilt steunen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Zij zal zeker het geluid van Hoorns Belang laten weergalmen in de nieuwe fractie van EénHoorn.

Voormalig commissielid Kor de Vries sluit zich als lijstduwer aan bij EénHoorn. Kor is ook bekend van de sneeuwploeg in de Grote Waal en het verwijderen van Graffiti.

De verwachting is dat Renata op nummer 8 van de kieslijst van EénHoorn zal komen. Wij zullen hier op deze website en op Social Media de verkiezingen blijven volgen en Renata Gravendijk zoveel mogelijk ondersteunen in de hoop dat zij met voorkeursstemmen gekozen wordt in de gemeenteraad van Hoorn. Zo leeft Hoorns Belang toch nog voort in de nieuwe fractie van EénHoorn.

Wij wensen Renata en EénHoorn heel veel succes bij de aankomende verkiezingen.

Hieronder het nieuwsartikel van het NoordHollands Dagblad geschreven door Eric Molenaar, waarvoor dank:

Klik hier

 

Kies voor Hoorn, stem Hoorns Belang

Hoorns Belang is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. In de raadsperiode 2014-2018 heeft Hoorns Belang 2 raadszetels in de gemeenteraad.
Zonder vastgeroeste partijdogma’s en zonder vooringenomen standpunten kijken wij steeds weer naar wat het beste is voor de stad en haar bewoners. Hoorns Belang bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen, die met beide benen in het Hoornse sociale leven staan en weten waar het in onze gemeente om draait.

Onze uitgangspunten:

Wij baseren ons  op een aantal duidelijke en tijdloze uitgangspunten. Bij alles wat wij vinden, bij elk onderwerp, zijn deze uitgangspunten leidend. Klik hier voor onze uitgangspunten.

logo hoornsbelang small