Hoorns Belang is er klaar voor!

Hoorns Belang is er klaar voor gemeenteraadsverkiezingen2018Hoorns Belang vindt dat er een eind moet komen aan de machtspositie van landelijke partijen in de Hoornse politiek. De afgelopen vier jaar heeft de gemeenteraad gekozen voor een college van Burgemeester en Wethouders dat uitsluitend bestaat uit politici van landelijke partijen. Daar moet een einde aan komen. Het is ons eigen, Hoornse stadsbestuur, dat zou moeten bestaan uit vakbekwame, betrokken Hoornse bestuurders.

Hoornse bestuurders voor Hoorn

De Hoornse gemeenteraad heeft vier jaar geleden gekozen voor vijf wethouders die allemaal lid zijn van een landelijke partij. Zij vormen samen het dagelijks bestuur van onze gemeente. Drie van die vijf wethouders wonen niet eens in onze gemeente. Zij voeren beleid uit dat ze zelf niet ondergaan.

Hoorns Belang vindt dat Hoorn het heft in eigen hand moet nemen. Er is genoeg talent aanwezig in Hoorn. Daarom wil Hoorns Belang dat de gemeenteraad na de verkiezingen alleen nog wethouders uit Hoorn benoemt. Zo zijn we er zeker van dat we bestuurd worden door mensen die echt betrokken zijn bij Hoorn en die zelf de gevolgen van hun eigen beleid ondergaan.

De beste garantie voor een bestuur dat oprecht betrokken is bij de eigen inwoners is de deelname van lokale, deskundige bestuurders van Hoornse politieke partijen. Hoorns Belang is er helemaal klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen.

Alex van der KleijHoorns Belang heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een team van bevlogen, deskundige mensen uit Hoorn, Zwaag en Blokker. Dit team is een prachtige afspiegeling van de bevolking van Hoorn, Zwaag en Blokker, aldus lijsttrekker Alex van der Kleij: “We hebben een enthousiast team van evenveel mannen als vrouwen, de jongste, Debby Koemeester is 22, de oudste, Jet Kok is 88, maar het belangrijkste is dat het mensen zijn met een hart voor Hoorn’.

Wij hopen daarom op uw stem aanstaande woensdag 21 maart, Hoorns Belang lijst 9.

Onze kandidaten lijst: klik hier

 

Kies voor het beste voor Hoorn, stem ÉénHoorn, Renata Gravendijk #8

Folder renata website HBÉénHoorn is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. Deze partij is een fusie partij van 3 partijen: HOP, VOCH en recentelijk hebben wij, Hoorns Belang, ons er ook bij aangesloten. ÉénHoorn heeft 4 raadszetels in de gemeenteraad van 2018-2022.
Door het samengaan van deze partijen hebben we geprobeerd wat te doen aan de versnippering in de Hoornse politiek. Vanuit deze verbindende kracht wil Renata Gravendijk, voormalig raads-en commissielid van Hoorns Belang, zich graag namens u inzetten voor een beter Hoorn.  Laat het geluid van Hoorns Belang voortleven bij ÉénHoorn en stem 14, 15 of 16 maart op Renata Gravendijk. Zij is nummer 8 op de lijst van ÉénHoorn.
Dank u wel!

logo 1Hoorn gemeenteraadsverkiezingen