Geef ons uw ideeën voor een echt bevrijdingsfeest in Hoorn!

Bevrijdingsdag is een feest dat gevierd moet worden, ook in Hoorn! We kijken terug op een heel bijzondere periode.

De laatste Koninginnedag en de kroning van onze nieuwe koning zijn uitbundig gevierd. Maar ook op vier mei was er een grote opkomst bij de dodenherdenking. En toen was het 5 mei, het bevrijdingsfeest. Een feest dat in het hele land gevierd werd. Een feest om stil te staan bij onze vrijheid. Maar waar was het feest in Hoorn? Al jaren zijn wij verbaasd en teleurgesteld over het feit dat in Hoorn geen bevrijdingsfeest gevierd wordt. Hoorns Belang wil dat dit verandert, wij vinden onze vrijheid te belangrijk. Daarom deze oproep: Geef ons uw ideeën voor de viering van een echt bevrijdingsfeest. Wij zullen die ideeën dan bundelen en overhandigen aan het college van Burgemeester en Wethouders en aan het Hoornse comité 40 – 45. Hopelijk zullen we vanaf volgend jaar onze vrijheid dan ook in Hoorn kunnen vieren. Plaats uw ideeën op onze facebookpagina, of stuur ze naar info@hoornsbelang.nl

 

Brief aan het college van burgemeester en wethouders mbt bevrijdingsdag

 

Kies voor Hoorn, stem Hoorns Belang

Hoorns Belang is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. In de raadsperiode 2014-2018 heeft Hoorns Belang 2 raadszetels in de gemeenteraad.
Zonder vastgeroeste partijdogma’s en zonder vooringenomen standpunten kijken wij steeds weer naar wat het beste is voor de stad en haar bewoners. Hoorns Belang bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen, die met beide benen in het Hoornse sociale leven staan en weten waar het in onze gemeente om draait.

Onze uitgangspunten:

Wij baseren ons  op een aantal duidelijke en tijdloze uitgangspunten. Bij alles wat wij vinden, bij elk onderwerp, zijn deze uitgangspunten leidend. Klik hier voor onze uitgangspunten.

logo hoornsbelang small