Renata Gravendijk Jacobs - Voorzitter

Renata Gravendijk

Ik ben geboren in Venezuela en woon al sinds mijn tweede levensjaar in Nederland. Opgegroeid in Rotterdam wat ook goed te horen is in de raads- en commissievergaderingen, ben ik via Oud Beyerland, Oosthuizen in 1995 in Hoorn terecht gekomen. Ik ben getrouwd met Sjoerd Gravendijk en samen hebben we 1 zoon: Robin.

Van september 2013 tot september 2017 was ik commissielid voor Hoorns Belang en heb in die hoedanigheid al veel dossierkennis en ervaring opgedaan. Sinds 26 september 2017 heb ik het stokje overgenomen van Symen van der Meer en ben ik raadslid van Hoorns Belang en doe dit werk met groot plezier! Niet alleen om het werk zelf maar ook omdat we zo'n fijn, gezellig en stabiel team hebben. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we sinds de laatste verkiezingen (2014) met hetzelfde team werken.  Voor mij een extra motivatie om dit werk te blijven doen!

Waarom ik dit werk zo leuk vind? Sinds ik in Hoorn woon, ben ik echt zielsveel van deze stad gaan houden. Daarom wil ik wat terug doen voor Hoorn met haar inwoners, verenigingsleven en bedrijfsleven. En gaat het hen goed, dan gaat het mij ook goed. Daarnaast is het gewoon leuk werk om te doen: mee mogen denken aan oplossingen, daar waar het goed gaat zorgen dat het goed blijft gaan, maar kritisch zijn behoort ook zeker tot dit werk.

Per 26 november 2017 heb ik het stokje overnemen van Symen van der Meer die helaas zijn raadswerk niet meer kon combineren met zijn werk als zelfstandig belasting adviseur. Gelukkig blijft Symen zich wel inzetten voor Hoorns Belang.

Voor de volgende verkiezingen stel ik mij weer verkiesbaar als gemeenteraadslid. Ik mag nu alvast proeven van het raadswerk en ik hoop dat ik dat de volgende 4 jaar mag blijven doen.

Waarom Hoorns Belang?

Deze partij is lokaal en ongebonden en wordt dus niet beïnvloed door landelijke zienswijzen. De lokale zienswijzen van Hoorns Belang sluiten perfect aan bij die van mij. Verder is dit een stabiele en de oudste lokale politieke partij van Hoorn

 

logo hoornsbelang small