Alex van der KleijIk ben sinds 17 jaar woonachtig in Hoorn, eerst in de Risdam en nu in de Kersenboogerd. In het dagelijkse leven heb ik een eigen bedrijf in ontwikkeling van elektronica en software, met name in (draadloze) datacommunicatie. Als hobby's heb ik onder andere fotografie, reizen en duiken. Met deze laatste hobby heb ik mij ook als professional bezig gehouden.

Mijn interesses binnen de politiek liggen bij verkeer(sveiligheid), algemene toerisme, openbare orde en veiligheid en algemeen wat meer technische zaken.

Door mijn ervaring vanuit mijn dagelijks werk, kan ik hier de weg sneller vinden. Dit uit zich ook in de kansen om dit sneller te vertalen tussen politiek en dagelijks leven. Voor mij is het heel belangrijk dat mijn stadsgenoten het gevoel hebben dat regels rechtvaardig zijn, ik wil een regel waar ik achter sta ook durven verdedigen.

Lees meer

Nancy Evers - Commissielid

Nancy EversSinds 1983 woon ik in onze prachtige stad Hoorn en is het nu de tijd voor een volgende uitdaging: mijn kennis en ervaring te gebruiken en politiek in te zetten voor Hoorns Belang.

Mijn werkplek was ruim 25 jaar in Amsterdam in de bancaire sector maar nu werk ik met heel veel plezier 500 meter van mijn huis waar ik een zeer gevarieerde functie heb.

Lees meer

Symen van der Meer - Voorzitter

Symen van der MeerSinds 1999 woon ik in Hoorn, een stad die ik steeds meer ben gaan waarderen. Je hebt hier alles wat je nodig hebt, zoals een gezellige binnenstad en een prachtige haven. Daarnaast worden hier mooie evenementen georganiseerd, heb je een sterk bedrijfsleven en bovenal betrokken en hardwerkende inwoners.

Ik wil me graag inzetten voor deze mooie plek en haar inwoners. Hoorn verdient een sterk en ambitieus gemeentebestuur. Met Hoorns Belang wil ik me inzetten voor een gemeentebestuur dat zich met alle energie inzet voor haar inwoners. Een bestuur dat oprecht luistert naar haar inwoners en dat in al haar handelen het belang van die inwoners op de eerste plaats zet.

Lees meer

Dorien van den Steen Hoorns BelangMijn naam is Dorien van den Steen en ik ben geboren in 1970. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in de Grote Waal en nadat ik mijn vleugels heb uitgeslagen ben ik neergestreken in Zwaag. Daar woon ik met mijn man en zoon. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en gaan we vaak een dagje weg. Ook uit eten met vrienden of naar de bioscoop doe ik graag.

In het dagelijks leven verzorg ik het secretariaat van een ondernemingsraad in de uitgeverijbranche en data solutions in Amsterdam. Een functie waarbij ik met alle denkbare organisatieprocessen te maken krijg. Het is veelzijdig, leerzaam en zeker een raakvlak richting de politiek. Want ook hier is het belangrijk om voorgenomen besluiten te toetsen of dat ene plan wat ze willen uitvoeren ook daadwerkelijk in de praktijk wel werkt. En dat is precies wat Hoorns Belang doet.

Lees meer

Astrid Hendriks- Penningmeester

Astrid Hendriks 2

Ik ben opgegroeid in Brabant, maar woon al meer dan de helft van mijn leven in Hoorn.

Vooral de directheid van de Westfries was in het begin wel wennen, maar nu zou ik voor geen goud deze mooie stad weer willen inruilen voor Brabant.

Samen met Alex en onze, inmiddels volwassen kinderen, voelen we ons hier echt thuis.

Lees meer

Harry de Vries - Oprichter

Harry de VriesHallo, mijn naam is Harry de Vries, geboren te Amsterdam en in 1978 naar Hoorn gekomen. Ik ben al 41 jaar gelukkig getrouwd en heb 2 volwassens zoons, beiden afgestudeerd. Ik werk als buschauffeur bij Connexxion.

Ik heb in het verleden gemerkt dat ik mij begon te ergeren aan de houding van de Woningstichting en Gemeentepolitiek over inspraakmogelijkheden van de burgers en de verloederingen van de stad, in het bijzonder Risdam-Noord, waar ik woon.

Lees meer

logo hoornsbelang small