Coffeeshops

Helaas zijn coffeeshops niet de gezellige gelegenheden die ze zouden kunnen zijn. En dat is te danken aan de ‘bezoekers’, die je beter de ‘afnemers’ zou kunnen noemen. Een groot deel van hen vindt dat ze geen rekening hoeft te houden met mensen die in de buurt wonen, werken of uitgaan. Veel herrie en overlast van – veelal verkeerd geparkeerde – auto’s en scootertjes, vernielingen, verbaal geweld, wildplassen, etc..

Wat Hoorns Belang betreft komter een einde aan het gedogen en worden de coffeeshops verbannen uit de stad. Als dit niet mogelijk is, moeten de huidige coffeeshops in elk geval uit de binnenstad verdwijnen en moet er een plek aan de rand van de stad worden gezocht waar zo min mogelijk mensen er last van hebben. Het verplaatsen van de overlast van de binnenstad naar de buitenwijken is geen optie. En natuurlijk een streng en structureel handhavingsbeleid.

Nawoord

Dit verkiezingsprogramma van 2010 is een greep uit de vele onderwerpen die ons bezighouden. Uiteraard kunnen wij niet álles neerzetten, want een boekwerk van 50 pagina’s zal het er niet duidelijker op maken! Heeft u nog een vraag, heeft u zelf een suggestie of wilt u iets meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

 

U kunt ons op de volgende manieren bereiken:
- Telefonisch: 06 291 87 020
- Email: info@hoornsbelang.nl
- Post: John. Raedeckerhof 210, 1628 ZE Hoorn.

logo hoornsbelang small