Antwoorden college op art 36 vragen parkeernorm roepen meer vragen op!

parkeernorm hoorn hoorns belangEerder hadden wij (Hoorns Belang en VOCHoorn) art 36 vragen gesteld met betrekking tot de parkeernorm voor de nieuwbouwplannen van een woontoren op de maelsonstraat. De antwoorden van het college vinden Hoorns Belang en VOCHoorn zorgwekkend en hierdoor zijn wij min of meer gedwongen opnieuw artikel 36 vragen te stellen aan het college.

Klik hier voor de nieuwe vragen.
Wilt u de eerder gestelde artikel 36 vragen lezen, klik dan hier.

Kies voor Hoorn, stem Hoorns Belang

Hoorns Belang is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. In de raadsperiode 2014-2018 heeft Hoorns Belang 2 raadszetels in de gemeenteraad.
Zonder vastgeroeste partijdogma’s en zonder vooringenomen standpunten kijken wij steeds weer naar wat het beste is voor de stad en haar bewoners. Hoorns Belang bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen, die met beide benen in het Hoornse sociale leven staan en weten waar het in onze gemeente om draait.

Onze uitgangspunten:

Wij baseren ons  op een aantal duidelijke en tijdloze uitgangspunten. Bij alles wat wij vinden, bij elk onderwerp, zijn deze uitgangspunten leidend. Klik hier voor onze uitgangspunten.

logo hoornsbelang small