Alex van der Kleij lijsttrekker Hoorns Belang

Alex van der KleijDe leden van Hoorns Belang hebben Alex van der Kleij gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Van der Kleij is nu al fractievoorzitter van Hoorns Belang. Raadslid Renata Gravendijk is gekozen als nummer twee op de lijst.

Kandidatenlijst

De kandidatenlijst van Hoorns Belang bestaat uit 20 kandidaten en vormt een mooie afspiegeling van de Hoornse bevolking. De lijst bestaat uit evenveel mannen als vrouwen uit elke leeftijdscategorie. Zo staat de 88-jarige (!) mevrouw Jet Kok-Kool als oudste kandidaat op de 20ste plaats. Zij was samen met Harry de Vries, die op de 17e plek staat 20 jaar geleden betrokken bij de oprichting van Hoorns Belang. De jongste kandidate is de 22-jarige studente Debby Koemeester, bekend als internationaal wedstrijddanseres bij Double-V en recent nog als organisator van een grote inzamelactie voor Pink Ribbon.

Trotse fractievoorzitter

Alex van der Kleij liep over van trots bij de presentatie van de kandidatenlijst: “Deze kandidatenlijst laat zien dat Hoorns Belang verankerd is in alle lagen van de Hoornse samenleving. Met deze kandidaten kunnen we de Hoornse politiek weer teruggeven aan de inwoners van Hoorn, Zwaag en Blokker. Laten we ervoor zorgen dat we Hoorn weer zelf besturen. Onze kandidaten staan volop in de samenleving, wonen verdeeld over Hoorn en weten daardoor wat er speelt en wat belangrijk is. Hoorns Belang staat voor betrokkenheid en saamhorigheid, wij zijn uw buren!”.

Kandidatenlijst
De volledige kandidatenlijst:

 1. De heer Alex van der Kleij
 2. Mevrouw Renata Gravendijk- Jacobs
 3. Mevrouw Pauline Roele
 4. Mevrouw Nancy Evers
 5. De heer Kor de Vries
 6. Mevrouw Yvonne Maij
 7. Mevrouw Marjolein Muller-de Jager
 8. De heer Purcy Campbell
 9. De heer Peter Koomen
 10. Mevrouw Astrid Hendriks
 11. De heer Paul Wiering
 12. Mevrouw Angelique Jaspers
 13. De heer Sjoerd Gravendijk
 14. Mevrouw Debby Koemeester
 15. De heer Maurice Onckels
 16. De heer Ruud Roozeboom
 17. De heer Harry de Vries
 18. Mevrouw Jolanda Bron-de Vries
 19. De heer Symen van der Meer
 20. Mevrouw Jet Kok-Kool

Kies voor het beste voor Hoorn, stem ÉénHoorn, Renata Gravendijk #8

Folder renata website HBÉénHoorn is de onafhankelijke lokale politieke partij voor heel Hoorn, Zwaag en Blokker. Deze partij is een fusie partij van 3 partijen: HOP, VOCH en recentelijk hebben wij, Hoorns Belang, ons er ook bij aangesloten. ÉénHoorn heeft 4 raadszetels in de gemeenteraad van 2018-2022.
Door het samengaan van deze partijen hebben we geprobeerd wat te doen aan de versnippering in de Hoornse politiek. Vanuit deze verbindende kracht wil Renata Gravendijk, voormalig raads-en commissielid van Hoorns Belang, zich graag namens u inzetten voor een beter Hoorn.  Laat het geluid van Hoorns Belang voortleven bij ÉénHoorn en stem 14, 15 of 16 maart op Renata Gravendijk. Zij is nummer 8 op de lijst van ÉénHoorn.
Dank u wel!

logo 1Hoorn gemeenteraadsverkiezingen